Bekijk wat onze gasten van hun avond vonden

Een lekkere Turkse beleving

We kregen een warme ontvangst en werden op uitstekende wijze bediend door Bart. Hij nam ons met zijn voorgestelde wijnen en gerechten mee op reis door Turkije. Het was verrassend, speciaal en erg lekker.
De kok kwam ook even de tafels begroeten wat wij wel appreciëren. Fijn om zien dat hij ook echt authentiek Turks is!
Een aanrader voor een lekkere Turkse avond!

Review van Augustus 2019
— https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g641771-d3650187-r697544038-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Een fantastische ervaring

Wij zijn warm en vriendelijk onthaald door de maître. Wij kregen eerst een gratis glaasje water aangeboden owv de hittegolf die er vorige week heerste. Wij hebben de tapasmenu gekozen en deze moet zeker niet onderdoen voor een 3gangenmenu. Voor ieder wat wils, koude vegetarische gerechtjes, warme gerechtjes met vlees en vis. Wat ook zeer leuk is dat je elke wijn van de kaart per glas kan bestellen. Een leuke ongedwongen sfeer, lekker eten, verrassend lekkere wijn, heel vriendelijke bediening in een gezellig kader. Wij komen zeker terug. Bedankt voor de fijne avond.

Met vriendelijke groetjes
Wout Van Hoppe & Hilde Clerckx

Review van Juli 2019
— https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g641771-d3650187-r694890439-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Een Top Culinaire ervaring

Super vriendelijke mensen die prachtig werk leveren en niet enkel op culinair vlak.
De Turkse keuken en wijnen leren kennen van uitzonderlijke kwaliteit. Mooi geserveerd en super lekker, bedankt voor deze ervaring

Review van Juli 2019
— https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g641771-d3650187-r693466506-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Heerlijk lekker👍👍👍

Ik moet zeggen dat de Turkse keuken top is, heerlijk genoten van vreemde smaken en lekker van A tot Z.... de rode wijn was subliem lekker , heel vriendelijke ontvangst, een aanrader van formaat 👍👍👍👍

Review van Juli 2018
— https://www.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g641771-d3650187-Reviews-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Andere Turkse keuken dan Kebab

We zaten rustig buiten in de afgesloten tuin. Met vieren de 4 gangen suggestiemenu gekozen. Dit was ruim voldoende en overheerlijk. Hierbij een witte wijn gedronken met hulp van de vriendelijke kelner / sommelier voor de keuze. Als afsluiter een Turkse en appelthee voor ons gezelschap. Het was een geslaagde avond en zeker een aanrader.

Review van Juli 2018
— https://www.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g641771-d3650187-Reviews-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Onverwacht positief

Heerlijke gerechtjes, zeer toegewijde ober, rustige sfeer. Alle mensen rondom ons schenen ook te genieten.

Review van 19 Juni 2018
— https://www.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g641771-d3650187-Reviews-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Beleving van een echt Turks restaurant in Kasterlee

Sevenhill is een Turks restaurant in hartje van culinair Kasterlee en maakt er schitterend deel van uit, we worden voortreffelijk ontvangen door de maitre en door de kok zelf , beide heren zorgen voor een aangename en goede begeleiding, we kozen ditmaal voor de tapas*menu, welke we nog mochten verkennen, er bestaat een versie met en zonder aangepaste wijnen, voor wie geen BOB mag spelen is de aangepaste een MUST, ongelooflijk, ik weet het want de tafel naast mij had de uitgebreide versie, maar niet getreurd over de bob-versie : eerst een dozijn verse bereide groenten/saus/youghourt schoteltjes met zelf gebakken Turks brood, heel lekker, niet teveel eten want er volgt nog een resem warme schoteltjes met tussenpauses, je proeft en eet tot je halt toeroept, wat ik na een 5 tal schotels, gaande van levertjes, inktvisjes, runds etc etc moest doen, afgesloten met een heerlijke muntthee, perfect voor een tweede maal aan te bevelen. Turkse wijnen zijn top, geloof me

Review van 23 Maart 2018
— https://www.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g641771-d3650187-Reviews-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html
Aangename verrassing in hartje Kasterlee

Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat men snel voorbij dit restaurant zou wandelen zonder het op te merken. De witte veranda constructie doet dit restaurant geen eer aan en springt niet in het oog.

MAAR...

Sevenhill bewijst dat gastronomie een plaats heeft in de Turkse keuken. Een uiterst vriendelijke ontvangst en bediening doorheen de avond, gepaard met een interessant achtergrondverhaal bij elk gerecht en elke wijn. Een kleurrijk smakenpallet dat zich visueel ook verderzet op het bord. Fris geblancheerde groentjes, kruidige sausjes en heerlijke geuren waarbij de lekkere olijfolie vaak de basis vormt.
Er is een vegetarisch kaart beschikbaar, maar ook in de andere gerechten zijn de groentjes prominent aanwezig, wat we soms bij andere restaurants wel missen. Ook worden de voorgerechten begeleidt met huisgemaakt Turks brood!

....

Bezocht Juli 2017 door Dimitri D
— https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g641771-d3650187-r498235296-Sevenhill_Restaurant-Kasterlee_Antwerp_Province.html#REVIEWS